Sverok – Spelhobbyförbundet

Om Sverok

Sverok är ett av Sveriges största ungdomsförbund. Sverok har 40 000 medlemmar i ca 2000 föreningar över hela landet. Sverok samlar, utvecklar och sprider spelkulturen. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar och skapar verksamhet tillsammans. Våra medlemmar ägnar sig bland annat åt rollspel, lajv, brädspel, östasiatisk populärkultur, cosplay, figurspel, e-sport och LAN. Sveroks kansli har 12 anställda och finns på tre orter i landet.

Beskrivning av rollen

Som praktikant kan du vara placerad på ett av våra kontor i Stockholm.  Du deltar i det dagliga arbetet som våra kommunikatörer ansvarar för, vilket inkluderar intern kommunikation med föreningar och distrikt samt extern kommunikation med media och samarbetspartners. Du kommer också bistå med kommunikation i våra olika pågående projekt. Du kommer även att arbeta med sociala medier och framtagning av trycksaker och profilmaterial.

Beroende på dina styrkor, vad du studerar nu och vad du vill lära dig mer om kan vi anpassa dina arbetsuppgifter, så att du får ut mesta möjliga av din praktiktid hos oss.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som studerar på en eftergymnasial utbildning inom event, projekthandledning, kommunikation, PR eller liknande. Vi tror att du har ett stort intresse för föreningslivet i allmänhet och spelhobbyn i synnerhet. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med mångfald och normkritik. Som person är du initiativrik och kreativ, tycker om att arbeta tillsammans med andra och är duktig på att skapa nya relationer. 

Villkor

Observera att praktiktjänsten är obetald, kombinera därför gärna med studier eller praktikkurs.

Glöm inte att ange vilken period du söker praktikplats.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Obetald
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Kontakt
  • Nicholas Ranégie, 076-3227278
Facklig företrädare
  • Sam Bäfvenberg, Akademikerfacket, 0721732555
  • Erika Lindqvist, Unionen, 0105519300
Publicerat 2022-11-11
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb