Om Sverok

Sverok är ett av Sveriges största ungdomsförbund. Sverok har 40 000 medlemmar i ca 2000 föreningar över hela landet. Sverok samlar, utvecklar och sprider spelkulturen. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar och skapar verksamhet tillsammans. Våra medlemmar ägnar sig bland annat åt rollspel, lajv, brädspel, östasiatisk populärkultur, cosplay, figurspel, e-sport och LAN. Sveroks kansli har 12 anställda och finns på tre orter i landet.

 

Beskrivning

Som praktikant är du placerad på vårt kontor i Stockholm, Alvik.  

Du deltar i det dagliga arbetet inom en eller flera av våra avdelningar medlemsservice, kommunikation eller projekt. Du pratar med våra föreningar, bidragsgivare och samarbetspartners. Du stöttar Sveroks arbete för att sprida och utveckla spelkulturen tillsammans med våra medlemmar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan exempelvis handla om:

  • att leda arbetet med att ta fram kampanjer inom vårt insamlingsarbete. 
  • att ta fram utbildningar för våra medlemsföreningar.
  • att planera, koordinera och närvara på våra evenemang.

Beroende på dina styrkor, vad du studerar nu och vad du vill lära dig mer om kan vi anpassa dina arbetsuppgifter, så att du får ut mesta möjliga av din praktiktid hos oss.

 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som studerar på en eftergymnasial utbildning inom statsvetenskap, event, projekthandledning, kommunikation eller annat du tror kan vara relevant för vår verksamhet. Vi tror att du har ett stort intresse för föreningslivet i allmänhet och spelhobbyn i synnerhet. Som person är du initiativrik och kreativ, tycker om att arbeta tillsammans med andra och är duktig på att skapa nya relationer. 

Villkor

Observera att praktiktjänsten är obetald, kombinera därför gärna med studier eller praktikkurs. Vi tar in praktikanter löpande. Glöm inte att ange vilken period du söker praktikplats.

Links delen


Inloggen en open sollicitatie versturen

Terug naar vacatures